Todo lo que podríamos haber sido tú y yo si no fuéramos tú y yo (Rexistro nro. 167036)
[ vista simple ]
000 -CABECEIRA | |
---|---|
Campo de control de longitud fija | 00639nam a2200217 i 4500 |
INFORMACIÓN XERAL | |
Códigos de información de lonxitude fixa | 101005s2010 sp g spa |
DEPÓSITO LEGAL | |
Número de copyright ou de depósito legal | B 9564-2010 |
ISBN | |
ISBN | 9788425344138 |
CDU | |
CDU | 821.134.2-31"20" |
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA | |
Nome de persoa | Espinosa, Albert |
MENCIÓN DE TÍTULO | |
Título | Todo lo que podríamos haber sido tú y yo si no fuéramos tú y yo |
Autores | / Albert Espinosa |
EDICIÓN | |
Edición | 8ª |
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN | |
Lugar de publicación | Barcelona |
Editorial | :Grijalbo |
Data de publicación | ,2010 |
DESCRICIÓN FÍSICA | |
Extensión | 203 p |
Dimensións | ;23cm |
NOTA XERAL | |
Nota xeral | Número de rexistro antíguo: 16905 |
MATERIA--TERMO DE MATERIA | |
Termo de materia | Novela |
MATERIA--TERMO DE MATERIA | |
Termo de materia | Ciclos formativos |
-- | N/A-14326 |
REFERENCIA ILS ANTERIOR | |
-- | 2 |
Retirado | Perdido | Estragado | Non para préstamo | Localización permanente | Localización actual | Localización en andeis | Data de alta no sistema | Fonte de adquisición | Sinatura correspondente á clasificación | Parte da signatura que identifica ao exemplar | Sinatura completa | Código de barras | Data da última consulta | Número de volume | Tipo de ítem de Koha |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
CIFP Manuel Antonio | CIFP Manuel Antonio | Sala préstamo | 2012-01-16 | Fondos Biblioteca | 849.9-3 | tod | 849.9-3 ESP tod | PER004000014326 | 2023-02-10 | 1 | Prestable | ||||
CPI Plurilingüe Tino Grandío | CPI Plurilingüe Tino Grandío | Sala préstamo | 2010-10-05 | Compra | N-C | tod | N-C ESP tod | LEH004000008706 | 2021-12-10 | 1 | Prestable | ||||
CPI Plurilingüe Tino Grandío | CPI Plurilingüe Tino Grandío | Sala préstamo | 2015-10-02 | Compra | N-C | tod | N-C ESP tod | LEH004000010401 | 2021-12-10 | 1 | Prestable |